Avancerad bakismat

Ni kan inte ens börja att förstå hur gott detta kommer att bli.

 

Hur stolta är ni förresten över att jag botar min bakfylla med hemlagad mat (jag gjort själv!), istället för att kränga en pizza? Jag är stolt i alla fall.

 

 

 

Sanningen är att jag blev dödligt sugen på brunsås. Och ingen gör brunsås bättre än mig. Sådeså.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (30)

  • Robert

    |

    Mmmmm… Ser mycket gott ut. 🙂

    Reply

  • My

    |

    Åh, det där såg enormt gott ut! Gourmet, jaa tack! 🙂

    Reply

  • Sandra

    |

    Okej då vet jag att du är bäst på brunsås… xD

    Reply

  • PussJorvas

    |

    Klart vi är stolta – speciellt då det såg så gott ut också!

    Reply

  • Linnda

    |

    Recept på din brunsås tack!? =) Puss

    Reply

  • Marielle

    |

    Recept Egoina, recept! Jag kan nämligen inte göra god brunsås. Alltså, varje gång jag försöker blir det så äckligt att man dör. Så snälla, recept på brunsås!

    Reply

  • sofi

    |

    Ser gott ut! 😀

    Reply

  • Maja

    |

    Kan du inte säga vad du har i din sås? :´)

    Reply

  • rebecka

    |

    Ser gott ut!

    Ser man dig på festivalen imorgon, fredag eller lördag då? Vill ta igen det sen du inte kom på BOIS-matchen för nån månad sen. 😉

    Reply

  • Sophie

    |

    Hur har du gjort den då? Underbar blogg btw!

    Reply

  • Matkritiker

    |

    Hemlagad mat för dig är allså färdig panerade schnitzlar från frysdisken, förmodligen ärtorna med från frysen. Lingonsylten köpt och ingen husmor som stått och koka den i flera timmar? Är otroligt om du gjort brunsåsen själv och inte från en påse fårn Blå band..

    Reply

    • egoina

      |

      Haha! Yes! Åtminstone jämfört med pizzan 😛

      Reply

  • lenaliten

    |

    jag förstår inte varför många har klagat på att dom tycker du äter stora portioner (tidigare inlägg)
    Enligt mig äter du alldeles ”normala”, du och jag äter ungefär lika mycket tex! jag äter nog mer än dig till och med! haha 🙂

    Reply

  • Amelia

    |

    Nu blev jag också sugen på brunsås…..

    Reply

  • Anja

    |

    Har du slutat jobba eller har du bara semester? =)

    Reply

  • Eurika

    |

    Måste bara säga hur mycket jag gillar din blogg!
    Så många bloggar man går in på bara för att man typ gillar att småhata dem men du har en av få som man går in på för att man verkligen älskar att läsa och mår skitbra av den.

    Hoppas att det som sabbade dagen löste sig och att du mår bra!

    Reply

  • Svorskan

    |

    På den tallriken kan inte jag äta ett smack, för jag räknar med att såsen är gjord på bland annat vetemjöl? Kört! Ja, för min del alltså – inte för din. 😀

    Reply

  • I have been rocking since 1990

    |

    Då vill jag att du skickar en burk av din brunsås hem till mej. Här är min adress Repslagare gatan 20 B, 67130 Arvika. Tack:)

    Reply

  • Emma

    |

    Recept, recept, recept!

    Reply

  • Amanda

    |

    ÅH! skicka lite på posten! 😀
    tack på förhand

    Reply

  • Smultronet

    |

    Kan du inte ge oss recept???

    Reply

  • stefan

    |

    kränga = sälja? 🙂

    Reply

  • Johanna

    |

    Är köttet dubbelpanerat eller? 🙂 Det är godast!

    Reply

  • Amanda

    |

    är det findusärter blir jag glad!

    Reply

  • krulli

    |

    Brunsås igen? Har du gått och blivit beroende eller?

    Reply

  • Sandra

    |

    Dela med dig av hemligheten då 🙂

    Reply

Lämna en kommentar

Rekommenderade inlägg

Arkiv