Men seriöst?

Min vardag » 29 juni, 2015 » 20:31 7 kommentarer /

Typografen i mig gråter : ((

 

IMG_2616.JPG


20 personer gillar detta!

Min förmiddag

Min vardag » 29 juni, 2015 » 16:128 kommentarer /

Har ägnat förmiddagen till The walking dead marathon. Började se det häromdagen och vågar inte titta när det är mörkt ute. Haha. Älskar förresten att jag missat massa klassiska serier. Borde börja se Lost och Prison Break också.

Försökte nätshoppa lite till vår semester eftersom det är rea överallt, men det funkar inte. Sidorna hänger sig hela tiden. Kanske lika bra. Mvh/ Hon som inte tror att hon har några kläder men nog har det ändå.

 

IMG_2611.JPG

IMG_2614.JPG

Tänk att jag snart åker på semester med den här fina. <3 Ska bli så kul!

 

17 personer gillar detta!

Söndag

Min vardag » 28 juni, 2015 » 22:4620 kommentarer /

Jag har haft en seg dag. Har varit så sjukt trött hela dagen och det är först nu jag börjar piggna till. Så typiskt att det alltid är så. Men är man nattmänniska så är man.

Vi drack vin och gick ut igår. Jag har börjat titta på en massa dokumentärer om havet. Jag älskar ju Animal planet och nu har jag börjat titta på The blue planet. Det finns så många konstiga saker nere på havsbottnen och jag har blivit riktigt nördigt och googlat massor och så. Det sjuka är att jag träffade en kille ute som höll på med sånt! Vad är oddsen på det? Sen träffade jag någon från Norrland och ni vet hur de liksom suger in luft snabbt när de ska säga ja? Jag skojade och frågade om det betyder “kanske” om man drog in luften sakta. Och det menade han att det gjorde. Haha, så kul. Förutom dessa två möten var kvällen sådär givande och vi gick hem rätt tidigt.

Några bilder som visar hur jag såg ut igår. Sjukt bra med blogg. Ursäkter till att ta en massa bilder på sig själv.

 

IMG_2612.JPG

IMG_2609.JPG

IMG_2610.JPG

19 personer gillar detta!

Pooloutfit fixad

Min vardag, Ytligt » 27 juni, 2015 » 17:0532 kommentarer /

Tack för alla kommentarer! Jag mår mycket bättre idag. Visserligen går det upp och ner, men jag hoppas att det fortsätter vara mest upp i fortsättningen. Håll tummarna för det!

Hoppas ni inte tycker det är tråkigt med shopping, för här kommer mer. Jag skulle handla på systemet till ikväll (köpte endast rosa bubbel, det är tydligen det enda jag dricker just nu?) och “råkade” gå i några affärer. Det blev lite grejer till vår resa och smink.

 

DSC08847

Kan ni se mig framför er ligga vid poolen i denna utstyrsel? Jag kan! Det är jättesvårt att hitta fina bikinis tycker jag, men detta är min favoritfärg, så det är ju alltid något. Helst skulle jag vilja ha en baddräkt. Var hittar man det? Det ger förvisso en ful bränna, men jag bryr mig inte om det.

 

DSC08860

Skulle ha en ny maskara och kom hem med lite annat också. Ni minns kanske att jag efterfrågade en concealer? Jag är inne på att prova den från Nyx som många tipsade om, men tänkte att jag skulle prova en “billigare variant” för att se om jag tycker om flytande concealer i allmänhet först. Jag provade den lite snabbt under ögonen precis och den verkar grym! Det blir inte lika kakigt som det kan bli annars. Sen köpte jag ett läppstift också. Det var halva priset, så jag var liksom tvungen (hehe). Den är i en helt perfekt korallrosa färg, visar sen om jag hinner ta en bild innan jag sticker!

 

26 personer gillar detta!

Gårdagens köp

Min vardag, Ytligt » 27 juni, 2015 » 16:2810 kommentarer /

Det blev nya skor igår! Känner ni igen dem? Hehe. Det KAN bero på att jag har ett par exakt likadana i mörkblått. Jag vet inte om jag är dum i huvudet eller bara smart? Jag röstar för smart. Jag menar jag gillar dem, jag tycker att skorna är sköna och jag behöver beigea klackar. Perfekt ju. Jag är möjligtvis lite tråkig kanske. Men det kan jag leva med.

Det enda problemet är att jag köpte storlek 38 och upptäckte nu att mitt andra par är i storlek 39. Så konstigt, jag provade ju i affären och tyckte att de passade. Kanske båda storlekarna passar mig, eller så har mina fötter krympt? Jag får prova dem lite här hemma och se om jag behöver byta eller inte.

 

DSC08867

DSC08871

33 personer gillar detta!

Lite nere

Min vardag » 26 juni, 2015 » 23:2432 kommentarer /

Jag har inte mått så bra idag. Känner mig vilsen allmänt och som att jag har en liten livskris. Jag vet inte vad jag vill. Jag förstår att det låter som ett lyxproblem och det är det också, men det är jobbigt att känna sig så lost. Det känns som att jag inte har någon trygg punkt och jag vet inte var jag ska börja för jag vet helt enkelt inte vad jag vill med någonting. Känner mig tom inuti och som att ingenting spelar någon roll. Hatar verkligen när det är såhär och hoppas att jag kan komma ur den dvalan snart. Det känns som att det jag behöver just nu är att träffa nya människor och sätta upp små mål för mig själv.

Jag försöker hålla mig sysselsatt i alla fall så att jag inte bara sitter hemma och grubblar. Jag och Lina var ute på jakt efter förnödenheter inför resan idag. Jag hittade inte någonting jag behövde förutom solkräm. Jag hade velat köpa sandaler, en ny bikini och en strandtunika, men hittade ingenting. Jag hittade dock något jag inte behöver, haha såklart. Visar imorgon!

 

IMG_2526.JPG

Älskar hattar. Vill hitta en megastor (dock kanske inte SÅHÄR stor). Ser framför mig hur jag ligger med den, ett par megasolglasögon, en drink och en bok vid poolen.

 

19 personer gillar detta!

Resa bokad

Min vardag » 26 juni, 2015 » 12:1839 kommentarer /

Vi bokade en resa till slut! Det fanns så mycket att välja på, men till slut bara valde vi. Det blev ett väldigt fint hotell med all inclusive. Jag har aldrig lagt så mycket pengar på en resa, men jag tänker att det kan jag väl vara värd. Behöver lite lyx.

 

gallery_cyprus-cyprus-ayia-napa-atlantica-sungarden__0266453_1411040934

gallery_cyprus-cyprus-ayia-napa-atlantica-sungarden__0266462_1411040934

Det blev Cypern. Så om en och en halv vecka ligger jag här. Yej.

 

55 personer gillar detta!

För många val

Min vardag » 25 juni, 2015 » 17:2424 kommentarer /

Det blev en miniroadtrip med Lina och Sara idag. Vi åt på Tomatens hus. Nu sitter jag och Lina hemma hos henne och försöker boka en resa, vilket känns helt omöjligt. Måste det finnas så mycket att välja på liksom? Känns som att hela mitt liv är så just nu. För. Många. Val.

 

IMG_2518.JPG

IMG_2512.JPG

IMG_2519.JPG

22 personer gillar detta!

Onsdagslyx

Min vardag » 24 juni, 2015 » 19:0328 kommentarer /

Jag lyxar till det lite idag. Jag är nämligen skyldig att bjuda en kompis på middag eftersom jag fick hjälp med skjuts till och från arbetsintervju när kollektivtrafiken svek (så snällt!). Inte mig emot. Äta god mat + att få sällskap är ju inte fel.

 

DSC08839

DSC08842

 

Hade noll fantasi, så jag gjorde det enkelt för mig. Jag menar en köttbit och Gino till dessert kan aldrig gå fel.

 

36 personer gillar detta!