Inte bästa rådet kanske

Min vardag » 30 mars, 2015 » 19:08 6 kommentarer /

Jag klarade tentan! Jag misstänkte ju det, men skönt att ha det svart på vitt. Man måste ju älska lärare som rättar så snabbt!

Som ni vet låg tentan lite dumt i och med att jag var iväg och hade massa andra grejer att tänka på och knappt någon tid att plugga. När jag var på väg hem från Stockholm och satt på tåget läste jag mitt horoskop, och det stod såhär:

 

IMG_1261.PNG

 

Haha, vadå dåligt råd? Om jag skulle vara en trofast horoskop-följare hade jag alltså struntat i tentan. Tur att jag inte är det, med tanke på att jag klarade den. Men jag undrar ju lite vad alla bra idéer som jag missat var : ((((

 


15 personer gillar detta!

Lunch och ont i magen

Min vardag » 30 mars, 2015 » 14:3824 kommentarer /

Dagens föreläsning var inte så givande och jag hade mensvärken från helvetet. Så vi gick och lunchade istället. Vi blev ganska förvånade när vi kom dit och de inte hade öppnat än. Det var bara fem minuter tills de öppnade och det regnade ute , så vi väntade.

 

IMG_1334.JPG

Jag satt såhär eftersom jag hade så ont. Hade inte alls ont förra månaden, så nu är det som att jag får igen dubbelt. Kunde knappt stå upp utan att känna mig svimfärdig. Det är väl nackdelen med att inte äta p-piller. Tur att fördelarna är fler. Jag skickade förresten in min p-dator för analys och har fått en översikt på hur det senaste halvåret sett ut. Antalet röda dagar, hur min cykel ser ut och så vidare. Jätteintressant att läsa! Kanske borde lägga upp det så att ni får se?

 

IMG_1333.JPG

Johannes är så söt. Alltid när vi ska äta något vågar han inte börja eftersom han inte vet om jag ska ta bild eller inte. Så bloggskadad stackarn. Idag tänkte jag inte på det alls eftersom att min livmoder och äggstockar hatar mig, men han påminde och bara “hallå, ta en bild??!”.

 

42 personer gillar detta!

Min hemlighet

Min vardag » 29 mars, 2015 » 12:4319 kommentarer /

Har ni någon hemlighet som ni aldrig berättat för någon? Jag har funderat lite och jag tror faktiskt inte att jag har någon, det finns ju säkert någonting, men i alla fall inte något stort. Alla mina hemligheter är det minst en person som vet, men olika personer. Det finns liksom ingen i min närhet som vet allt om mig. Hur har ni det? Vet en nära person allt om er, eller är det olika personer som känner till olika delar, till exempel något sjukt som hänt?

Jag skriver detta inlägg i samarbete med TV3 som har premiär för sitt nya program “Min Hemlighet” på måndag klockan 22.00. Programmet innehåller historier ur vardagen som är inspirerade från verkliga händelser. Det låter som en bra programidé tycker jag, nästan som en form av bikt men i ett roligare format. Första programmet handlar om otrohet och lögner, HÄR kan ni läsa mer.

Kommer ni att titta på programmet?

 

DSC07690

DSC07691

DSC07687

 

29 personer gillar detta!

Mat + bowling

Min vardag » 29 mars, 2015 » 00:1216 kommentarer /

DSC07737

DSC07741

 

Idag hade jag och Linda bestämt att vi + pojkvänner skulle äta en bit mat och sen bowla. Vi smsade om det i morse och så skrev jag att jag skulle fråga Johannes om han hade lust så fort han vaknat och så svarade hon “okej, hoppas det för nu har jag bokat bana”. Haha. Han hade inget val.

Det var supertrevligt! Jag är sämst på bowling, men idag fick jag minsann en strike! Jag spelade sådär cool-lugn som att det händer hela tiden såklart. Ba: “En strike? Vad annars?”. Sen förlorade jag. Bu.

 

22 personer gillar detta!

Födelsedagspresent

Min vardag » 28 mars, 2015 » 18:0214 kommentarer /

DSC07515

DSC07525

DSC0751500

 

Johannes förstår tydligen hintar. Jag har nämligen pratat om örhängen från Edblads lite sådär strategiskt några veckor innan min födelsedag, hehe.

Jag har nämnt att de ska vara runda och lite glittriga fast matta och att jag gillar silver eller roseguld mest. Han har tydligen snappat upp allting, för precis innan frukosten i onsdags fick jag ett litet fint födelsedagspaket med dessa fina inuti. Det var hur svårt som helst att ta bra bilder, så det kanske inte syns så bra, men de är i roseguld. Mycket nöjd!

 

54 personer gillar detta!

Nattligt drama

Min vardag » 28 mars, 2015 » 11:5837 kommentarer /

De senaste timmarna har varit så konstiga. Jag kom igång med plugget sent igår och skulle gå ut för att ta lite luft och när jag tände lampan i trapphuset upptäckte jag att det satt en man där. Jag blev jätterädd. Han var uppenbart full, men vem sitter sådär i mörkret i ett trapphus? Några timmar senare var han fortfarande kvar, men han låg utanför min dörr. Så himla läskigt. Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag vågade inte fråga hur det var med honom och jag ville inte att han bara skulle ligga där, så jag ringde polisen. Jag fick vänta på polisen i en timme och sen kom de och hämtade honom. Jag hörde att de fick kontakt med honom, så det var ju tur.

Detta mini-drama tog sin tid och jag kom inte i säng förrän halv 5 på natten. Jag fick tre timmars sömn och skulle skriva tentan 09.00, var därför inställd på att det inte skulle gå. Men när jag fick tentan så kände jag bara “YAJ, jag kan ju allt!!!!”. Skrivningstiden sträckte sig till 14.00, men jag kände redan efter en timme att jag var redo att lämna in. 10.30 lämnade jag in tentan och jag är så säker på att jag klarade den. Så skönt! Är så glad!!! Aldrig mer ekonomistyrning! Ska göra ett för tidigt majbål av mina böcker! Eller så säljer jag dem. Får se vad som vinner: impuls eller logik.

Nu borde jag verkligen sova, men är alldeles för uppspelt. Haha åh. Heja mig!

 

IMG_1299.JPG

Jag kom ut ur salen och så var det sol!! Kan det bli bättre?

 

IMG_1300.JPG

Firade med finkaffe. Tyckte jag förtjänade det.

 

67 personer gillar detta!

Drömpris

Min vardag » 27 mars, 2015 » 20:2028 kommentarer /

Håller ni fredag idag? Inte jag. Jag pluggar. Eller jag försöker göra det i alla fall, men det blir mestadels kolla Instagram och läsa bloggar. Har väl pluggat sammanlagt en halvtimme idag. Värdelöst. Det går verkligen inte. Min hjärna är totalt nollställd och så trött efter dessa hektiska veckor. Jag har tenta imorgon och det kommer fan inte gå. Är inte mer än mänsklig. Men ska försöka i alla fall. Hejhå.

Jag kom på att jag inte ens berättat hur det gick på Finest awards? Jag var så inställd på att jag inte skulle vinna att jag inte ens tänkt på det. Jag var ju nominerad till Hederspriset, vilket Kenza tog hem. Blev inte så förvånad, jag tycker hon förtjänar det, dessutom har hon ju den största bloggen och varit med så länge. Men blev SÅÅÅÅ avis på priset hon fick: två flygbiljetter till var som helst i hela världen!!!  Hade gjort vad som helst för det priset. Alltså unnar Kenza det, men FAN. Ni kunde ju röstat lite mer. Haha. Nejdå, jag skojar. Är så tacksam för varenda röst! Ni är bäst <3

 

DSC07600

Tror jag börjar märka av pollen redan. Hade liksom druckit 0% när denna bild togs, men ändå så röd i ögonen. Jobbigt.

 

31 personer gillar detta!